Bejelentkezés


 

            AJÁNLÁSOK:

GSM-572 az iTNC530 vezérlésben.

            http://youtu.be/pne8y7-F5nQ

Az iTNC530 Heidenhain vezérlést GSM modullal kiegészítve lehetőségünk van SMS-t küldeni előre beállított szám(ok)ra, illetve saját mobilunkról lekérdezhetjük, hogy a vezérlés éppen melyik program, hányadik sorát hajtja végre, milyen üzemmódban van, forog-e az orsó, vagy kívánságra bármilyen más jellemzőt. Ugyancsak értesítést kaphatunk, ha a programot rendben végrehajtotta, vagy valamilyen hibával leállt megmunkálás közben. Egy SMS-sel akár be is kapcsolhatjuk a készenléti állapotban hagyott gépet és egy megadott programot is elindíthatunk, így a gép már gyártásra alkalmas lesz, mire a dolgozó a műhelybe ér. Bármilyen más funkció is megvalósítható, ami telefonos adatátvitelt (SMS, hang) igényel.


                 Elektro-Bayer    

           http://elektrobayer.honlap.hu/

 


           

            

 


 

Lift GSM

A GSM-574 Kommunikátor felhasználható minden BME típusú felvonóvezérlő működésében keletkezett hibajel detektálására, a hibaüzenetek tárolására és automatikus továbbítására.

 


 

 A GSM kártya csak a rack szekrény 2. vagy a 3. pozíciójába tehető.

 

A hiba keletkezésekor az alapbeállításnak megfelelően SMS-t küld, majd hívást kezdeményez. Az SMS tartalmazza a hiba kódját. Ezután 30 sec múlva telefonhívást kezdeményez. Távolról lehetőség van bizonyos hibák helyrehozására. A bemenetre csatlakozott fázisőr-relé működésbe lépésekor értesítő SMS-t küld („Lift fazis kimaradas van!”) és telefonhívást is kezdeményez. 

 

                              Lift GSM rövid leírása