Bejelentkezés


 

            AJÁNLÁSOK:

GSM-572 az iTNC530 vezérlésben.

            http://youtu.be/pne8y7-F5nQ

Az iTNC530 Heidenhain vezérlést GSM modullal kiegészítve lehetőségünk van SMS-t küldeni előre beállított szám(ok)ra, illetve saját mobilunkról lekérdezhetjük, hogy a vezérlés éppen melyik program, hányadik sorát hajtja végre, milyen üzemmódban van, forog-e az orsó, vagy kívánságra bármilyen más jellemzőt. Ugyancsak értesítést kaphatunk, ha a programot rendben végrehajtotta, vagy valamilyen hibával leállt megmunkálás közben. Egy SMS-sel akár be is kapcsolhatjuk a készenléti állapotban hagyott gépet és egy megadott programot is elindíthatunk, így a gép már gyártásra alkalmas lesz, mire a dolgozó a műhelybe ér. Bármilyen más funkció is megvalósítható, ami telefonos adatátvitelt (SMS, hang) igényel.


                 Elektro-Bayer    

           http://elektrobayer.honlap.hu/

 


           

            

 


 

Li-Sa 751 adatgyűjtő

 


 

A Li-Sa 751 magyar fejlesztésű készülék, amely lehetővé teszi különböző események bekövetkezési időpontjának, időtartamának letárolását, naplózását. A letárolt időpontok számítógéppel megjeleníthetők, kiértékelhetők.

 

Egyidőben 4 különböző forrásból származó (9360) esemény megfigyelését teszi lehetővé. Hálózati adapterről üzemeltethető (9-12V DC), de akkumulátoros üzemmódja képessé teszi akár több hónapos, - külső tápfeszültség nélküli- üzemeltetésre is.

 


         Leírás és kezelési útmutató